Vuosaaren Satamapäivä 2019

Vuosaaren Satamapäivä 2019

31.08.2019

11.00

Hansa-terminaali, Vuosaari – Provianttikatu 5, 00980 Helsinki

Vapaa pääsy

Tapahtumajärjestäjä: Helsingin Satama ja Visit Vuosaari

Vuosaaren Satamapäivä tulee taas elokuussa. Tapahtuma on osa Visit Vuosaari Weekendiä ja tarjoaa ainutlaatuisia merellisiä elämyksiä aidossa satamamiljöössä. Laita heti kalenteriin tämä iloinen ja maksuton koko perheen tapahtuma!

OHJELMAA JA ELÄMYKSIÄ KOKO PERHEELLE!
Yleisöllä on mahdollisuus tutustua tapahtuman aikana laiturissa oleviin suuriin aluksiin sekä itse sataman toimintoihin yläilmoista käsin.

Merenkulun inhimillistä puolta valottavat Vuosaaren Merimieskirkon ja Meripalvelukeskus Mepan edustajat osastollaan.

Tuttuun tapaan Vuosaaren Satamapäivässä on myös viihteellistä ohjelmaa, josta vastaavat tänä vuonna Idolsista ja Talentista tuttu kaunisääninen NOMI sekä paikallisten nuorten naisten muodostama rock-yhtye HELSINKI PANIC.

Tarjolla on myös Vuoniityn musiikkiluokkien lahjakkaiden nuorten tanssi- ja musiikkiesityksiä sekä iloista stand-upia Vanhat Pierut-ryhmän toimesta. Kuulostaa huolestuttavalta.

Ruusuniemen tapahtuma-alueella lapset ja nuoret voivat tutustua Vuosaaren Purjehtijoiden opastuksella optimistijolliin joko maissa simulaattorissa ja opastettuna vesillä. Paikalla myös W&W Marinen väki esittelemässä mallistoaan uivan venenäyttelyn muodossa.

Ruokatarjoilusta vastaa Lounasmatti ja kahvitarjoilusta Paulig uuden kahvilähettiläs Inkun johdolla.

Päätapahtuma-alue rakentuu Arctic Containersin merikonttien ympärille

MUKANA YHTEISTYÖSSÄ:
Arctic Container, Eckerö Line, Finnlines, Hotel Rantapuisto, Itä-Helsingin Yrittäjät, Jt-Lines, Kaartin Jääkärirykmentti, Lounasmatti, Meripalvelukeskus MEPA, Paulig, Rahtarit, Rajavartiolaitos, Rastila Camping Helsinki, Teatteri Ihme, Tulli, UH & FIX Vuosaaren Urheilutalo, Vuoniityn peruskoulu, Vuosaaren Lukio, Vuosaaren Merimieskirkko, Vuosaaren Purjehtijat, W&W Marin.

TAPAHTUMA-ALUEET:
Päätapahtuma-alue: Hansa-terminaali (Provianttikatu 5)
Ruusuniemen tapahtuma-alue: Ruusuniemen aallonmurtajan kärjessä

SAAPUMINEN ALUEELLE:
Suosittelemme tulee kävellen, pyöräillen tai julkisilla. Omalla autolla tulevia varten on maksullinen pysäköinti Hansa-terminaalin pysäköinti-talossa.

Innokkaimmat ja nopeimmat pääsevät päätapahtuma-alueelle myös joko aidolla englantilaisella 2-kerrosbussilla ja Ruusuniemeen Aurinkolahdesta JT-Linesin aluksen kuljettamana.

Ilmoitamme esiintymisten ja kuljetusten aikataulut elokuun aikana.

Katso viimeisin tieto Vuosaaren Satamapäivän tapahtuma-sivulta Facebookista.

Järjestäjät: Helsingin Satama ja Visit Vuosaari.

Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin. Tapahtuma on maksuton.