Rastilan retkipäivä

Rastilan retkipäivä

01.09.2019

9.00

Rastilan kartano – Karavaanikatu 4, 00980 Helsinki

Vapaa pääsy

Tapahtumajärjestäjä: Visit Vuosaari

Helsinki saa syksyllä uuden luonto- ja retkeilytapahtuman kun ensimmäinen Rastilan retkipäivä järjestetään Visit Vuosaari Weekendin yhteydessä su 1.9.2019.

Rastilan retkipäivä on uusi koko perheen pirteä luonto- ja retkeilytapahtuma.

Rastilan Retkipäivään on helppo saapua. Tapahtuma-alueena palvelee Rastilan kartano upeine ympäristöineen. Paikalle pääsee kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Kävely Rastilan metroasemalta kestää vain 5 minuuttia. Pääsymaksuton ja toiminnallinen tapahtuma houkuttelee vieraita kauempaakin.

Rastilan retkipäivä innostaa uuteen.

Tapahtuma tarjoaa liikuttavia aktiviteettejä ja monipuolista ulkotoimintaa koko perheelle. Luvassa on lajikokeiluja, paljasjalkakävelyä, erätaitojen harjoittelua, metsärasteja, nuotiotarinoita ja puuhaa lapsille. Tapahtuma keskittyy luonnossa liikkumiseen, harrastamiseen ja retkeilyyn, mutta ei unohda lähimatkailuakaan. Ohjelmassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja tunnetuilta luontoalan toimijoilta ja innostavaa tietoa retkikohteista.

Sunnuntai 1.9.2019 klo 9-15.

Osana Visit Vuosaari Weekendiä

Tapahtuma on osa Visit Vuosaari Weekendiä. Ohjelmaviikonloppu liikuttaa kymmeniätuhansia ihmisiä nauttimaan Vuosaaren tarjonnasta. Tapahtuma-alueen vieressä sijaitseva Rastila Camping osallistuu Nuku yö ulkona -haasteesen 30.8.2019 ja houkuttelee leirintäalueen täyteen yöpyjiä.

SEURAA TAPAHTUMASIVUAMME FACEBOOKISSA JA TULE MUKAAN!

Pääyhteistyökumppanit: Rastila Camping Helsinki ja Cafe Monami.