Visit Vuosaari Weekend täynnä ohjelmaa

Visit Vuosaari Weekend täynnä ohjelmaa

Jaa: WhatsApp Facebook Twitter

Visit Vuosaari Weekendissä entistä suurempi ohjelmatarjonta

Elokuun alku on monelle suomalaiselle melkoista kärvistelyä kun lomat loppuu ja arki taas koittaa. Vuosaarelaisille lohtuna arjessa toimivat merelliset maisemat, vihreä luonto ympärillä ja perinteisesti elokuun lopussa tuleva Visit Vuosaari Weekend – tapahtumaviikonloppu.

Vuosaaren Venetsialaiset kasvaa uusiin mittoihin

Vuosaaren Venetsialaisissa juhlitaan kesän loppumista ilotulituksin, nautitaan hyvästä ruoasta, juomasta, mielenkiintoisesta ohjelmasta ja lahjakkaista esiintyjistä.

Itä-Helsingin Yrittäjien perinteiset lavatanssit mennään tangokuningas Amadeus Lundbergin tahdittamana ja Ivana Helsingin muotinäytöksessä catwalkilla astelevat paikalliset mallit.
Tänä vuonna kaikissa tapahtumissa on mukana myös uusia kumppaneita, joista yksi mielenkiintoisimmasta on monien tuntema legendaarinen Tivoli Sariola. Kahvila Kampelan merelliseen miljööseen ja Aurinkolahden uimarannan läheisyyteen sijoittuva kokonaisuus viihdyttää varmasti perheen nuorimpia. Ja tietenkin monien odottama ilotulitus!

Vuosaaren Venetsialaisten tapahtuma-alue laajenee ja käsittää tänä vuonna Kahvila Kampelan lisäksi myös Cafe Biitsin puoleisen Aurinkorannan.

Vielä on kesää jäljellä - iloinen koko perheen tapahtuma

Vuosaaren Satamapäivän suurimpia vetonauloja on perinteisesti ollut mahdollisuus tutustua suuriin aluksiin, kuten Finnlinesin matkustajarahtilaivaan, Rajavartiolaitoksen Turvaan tai Alfons Håkansin hinaajaan. Tänä vuonna perheen pienemmät pääsevät tutustumaan myös ihkaoikeaan veturiin, paloautoon ja miehistönkuljetusvaunuun.

Satamapäivän viihteellisestä puolesta vastaavat Mambasta tuttu hittinikkari Tero Vaara, retrosoulia ja jazzia esittävä Emilia Sisco ja omalta saarelta stadin rock-sceneen vahvasti ankkuroitunut Helsinki Panic.

Ruusuniemen tapahtuma-alueella Vuosaaren purjehtijat opastavat purjehuksen saloihin ja veneilystä kiinnostuneita kiinnostaa varmasti W & W Marinin venenäyttely.

Vuosaaren Satamapäivän laaja ja monipuolinen ohjelmatarjonta on perheille maksutonta.

Rastilan Retkipäivän keskiössä on luonto ja retkeily, lähimatkailua unohtamatta.

Tapahtuma tarjoaa liikuttavia aktiviteettejä ja monipuolista ulkotoimintaa koko perheelle. Luvassa on mm. lajikokeiluja, erätaitojen harjoittelua, metsärasteja, ja puuhaa lapsille. Paikalla ovat myös Hutkon tilan retkilaamat ja –aasit. Päivän aikana kuullaan myös mielenkiintoisia puheenvuoroja tunnetuilta luontoalan toimijoilta ja innostavaa tietoa retkikohteista.

Tapahtumapaikkana on Rastilan kartanon upea historiallinen miljöö, joka sijaitsee Rastila Camping Helsingin yhteydessä. Herkuista vastaa tuttuun tapaan Cafe Monami.

Kaikki viikonlopun tapahtumat ovat pääsyliputtomia
Visit Vuosaari Weekendin kaikkiin päätapahtumiin on vapaa pääsy. Tapahtumien jotkut ohjelmat, huvilaitteet (Tivoli Sariola) tai extreme-retket saattavat kuitenkin olla maksullisia ja sama koskee tapahtumien ruoka- ja juomamyyntiä.

Visit Vuosaari Weekend on pitkälti paikallisten asukkaiden, yrittäjien, yritysten, yhdistysten, oppilaistosten ja harrasteseurojen yhteinen voimannäytös. Mukana myös iso joukko tärkeitä yhteistyökumppaneita, joita saamme kiittää tapahtumaviikonlopun toteutumisesta.

Elokuun viimeinen viikonloppu on hyvä ajankohta kutsua kaikki kaverit, isovanhemmat ja muut sukulaiset tutustumaan kauniiseen saareemme ja sen ihmeisiin.

Mukana Visit Vuosaari Weekendissä:

Alfons Håkans, Arctic Containers, Asuntosatama, Columbus, Finnlines, Helsingin Satama, Hotel Rantapuisto, Kahvila Kampela, Kaartin Jääkärirykmentti, Kiinteistömaailma Vuosaari, K-Market Rastila, Itä-Helsingin Yrittäjät, Lounasmatti, Meripalvelukeskus, Paulig, Rahtarit 001, Rajavartiolaitos, Stadin A & O, Suomen leirintäalueyhdistys, Teatteri Ihme, Tulli, Tringa, UH & FIX Vuosaaren Urheilutalo, UUVI, Veljekset Laakkonen SKODA Herttoniemi, Visit Vuosaari, VR Transpoint, Vuoapteekki, Vuoniityn peruskoulu, Vuosaaren lukio, Vuosaaren merimieskirkko, Vuosaaren purjehtijat, Vuosaaren seurakunta, Vuosaaren VPK, Vuosaari-Seura ja W&W Marine