Syyslomalle Saksaan

Syyslomalle Saksaan

Jaa: WhatsApp Facebook Twitter

NAUTI JA RENTOUDU MATKAN AIKANA
Helsinki–Travemünde-reitillä voit rentoutua saunassa, nauttia päivällisen viihtyisässä ravintolassa ja ostaa lahjoja ja matkamuistoja laivan myymälästä. Laivalla on buffetravintola, baari, kahvila, myymälä, lasten leikkihuone, nuorten tila, kuntosali, hierontapiste sekä saunaosastot miehille ja naisille porealtaineen. Kaikki palvelut löydät kannelta 11.

Finnlinesin kolmen, keskenään identtisen Star-luokan laivan oleskelukansien muodonmuutos on saatu päätökseen. Palvelut ovat laajentuneet ja laivoilla on nyt aiempaa monipuolisempi ravintolatarjonta ja laajemmat ostosmahdollisuudet. Lisäksi lasten leikkihuone, nuorten tila, kuntosali ja hierontahuone on uudistettu palvelemaan matkustajia paremmin.

Tutustu tiloihin ja palveluihin lisää oheisen videon kautta!

ALOITA POHJOIS-SAKSA-KIERTUE TRAVEMÜNDENISTÄ
Travemünde on Lyypekin kylpylä- ja satamakaupunginosa. Kesäaikaan kaupunki lähiympäristöineen tarjoaa mahdollisuuden pyöräilyyn ja golfin pelaamiseen.
Sen rantakatuja reunustavat pikku putiikit ja idylliset kahvilat. Kaupunki on tunnettu myös upeista hiekkarannoistaan, kasinostaan ja kylpylästään Lähiympäristöineen se tarjoaa mahdollisuuden koko perheen aktiviteeteille kuten pyöräilyyn ja golfaamiseen.

Lisää Pohjois-Saksan kiertueesta voi lukea Finnlinesin omilta sivuilta