Pöllö- ja tähtiretki Vuosaaresta Talosaaren torpalle

Pöllö- ja tähtiretki Vuosaaresta Talosaaren torpalle

15.03.2019 – 16.03.2019

20.00

Vuosaari – Lähtö Vuosaaresta Porslahdentien ja Niinisaarentien risteyksestä

Tapahtumajärjestäjä: Suomen lunnonsuojeluliitto

Pöllö- ja tähtiretki Vuosaaresta Talosaaren torpalle

Lähtö Vuosaaresta Porslahdentien ja Niinisaarentien risteyksestä ja vaellus metsien läpi Porvarinlahden kautta Talosaaren Torpalle.

Matkalla kuunnellaan yön ääniä ja katselellaan tähtitaivasta. Retki päättyy Talosaaren Torpalle, josta tullaan takaisin kimppakyydeillä. Voit halutessasi päättää retken jo Kantarnäsissa ja kävellä Talosaarentietä Uudelle Porvoontielle bussin 841 pysäkille.

Oppaat: Paul Segersvärd, television Luonto lähellä -ohjelman tekijä ja Tuukka Perhoniemi, tähtitieteellinen yhdistys Ursasta. Jos taivas on pilvinen, tähtiopastus jää pois.

Varusteet: Lämpimät vaatteet ja jalkineet, taskulamppu, tähtikartta, jos on, istuinalusta, eväät ja lämmintä juotavaa. Evästauko pidetään matkan varrella ulkona. Varaudu siihen, että metsäteillä voi olla lunta tai liukasta.

HUOM! Sopimuksesta voit myös yöpyä Torpalla ja seurata lintujen elämää seuraavana päivänä. Sovi asiasta järjestösihteerin kanssa, puh. 050 3011 633, helsy(ät)sll.fi

Retken vaativuus keskitasoa. Kulkuyhteydet aikatauluineen ja käveltävät kilometrit täydennetään verkkosivuillemme myöhemmin.

(Kuva Talosaaren torpasta: Mirja Reijonen/Suomen Luonnonsuojeluliitto)