Satakieliklubi nuorille

Satakieliklubi nuorille

21.03.2019

12.00

Vuotalo – Mosaiikkitori 2, Vuosaari

Vapaa pääsy - K18

Tapahtumajärjestäjä: Vuotalon feast. Nuoren Voiman Liitto, Lukukeskuksen Mun tarina -hanke ja Vuosaaren alueella toimiva Operaatio Pulssi!

Nuorten Satakieliklubilla juhlistetaan monikielistä Vuosaarta ja sen nuoria.

Klubilla ääni- ja videotaide säestää nuorten kirjoittamia ja itse esittämiä, eri kielisiä runoteoksia. Esityksessä käytetään myös robottiääniteknologiaa - miltä tekstisi kuulostaisi robotin lausumana? Ohjelmaosuuden jälkeen on open-mic, eli sana on vapaa, tule ja anna äänesi kuulua! Tapahtuman päättää Satakieliklubi AFTER PARTY. Tapahtuma on maksuton ja päihteetön.

Satakieliklubia ovat toteuttamassa yhdessä Vuotalon kanssa Nuoren Voiman Liitto, Lukukeskuksen Mun tarina -hanke ja Vuosaaren alueella toimiva Operaatio Pulssi! Klubilla esiintyy nuoria Vuosaaren yläkouluista ja lukiosta sekä keväällä 2019 Vuotalossa ja Meri-Rastilan nuorisotaloilla järjestettäviltä Sanapaja- ja Spoken Word -kursseilta.

Ikäsuositus: nuorille
Kesto: noin 120 min
Kieli: monikielinen

Satakielikuukauden aikana helmi- ja maaliskuussa 2019 juhlitaan monikielisyyttä Suomessa jo viidennen kerran. Vuonna 2017 sitä alettiin viettää myös muissa pohjoismaissa nimellä Multilingual Month.