Maestro ja minä: Jukka Tolonen  ft. Ramblin' Jazz Quartet

Maestro ja minä: Jukka Tolonen ft. Ramblin' Jazz Quartet

26.03.2020

19.00

Vuotalo – Mosaiikkitori 2, Vuosaari

15€/12€

Osta lippu

Tapahtumajärjestäjä: Vuotalo

Kitaristi ja säveltäjä Jukka Tolonen keskustelee urastaan Holle Holopaisen kanssa.

Jukka Tolonen on suomalainen kitaristi ja säveltäjä. Tolonen on tehnyt kitaristina mittavan uran ja esiintynyt monien kansainvälisesti menestyneiden muusikoiden kanssa. Häntä pidetään yhtenä ensimmäisistä suomalaisista kansainvälisen tason rock-kitaristeista. Tolonen on uransa aikana soittanut useissa kokoonpanoissa monen tyylistä musiikkia, kuten jazzia, rockia, reggaeta, flamencoa ja iskelmää. Lisäksi hän on toiminut enimmäkseen säveltäjänä, mutta on tehnyt myös muutamia sanoituksia.

Alan ammattilaiset ja harrastajat ovat arvostaneet Tolosta koko hänen uransa ajan 1960-luvulta alkaen. Hänellä on ollut suuri vaikutus moniin muusikoihin ja musiikin kuuntelijoihin. Vaikka hän on ollut viime vuosikymmenet enimmäkseen poissa julkisuudesta, hän on yhä arvostettu muusikko. Tolonen ilmoitti lopettaneensa kitaransoiton sormiongelmien vuoksi ja soittavansa vastedes pianoa ja bassokitaraa.

Illan isäntä Holle Holopainen johdattaa keskustelua Jukka Tolosen uran eri vaiheista. Illan aikana saamme nauttia myös Ramblin’ Jazz Quartetin esiintymisestä, bassossa Jukka Tolonen.

Ramblin' Jazz Quartet:
Jukka Tolonen basso
Antti Utriainen piano
Vesa Lapinkero rummut
Lasse Keso kitara

Tapahtuman ikäsuositus: Klubi-ilta, A-oikeudet. Kahvila Pokkari vastaa tarjoiluista. Ovet avataan klo 18.30.
K18 - alaikäiset aikuisen seurassa
Kesto: n. 2 h sisältäen väliajan