Erja Lyytinen

Erja Lyytinen

19.03.2020

19.00

Vuotalo – Mosaiikkitori 2, Vuosaari

28€/25,50€/18€

Osta lippu

Tapahtumajärjestäjä: Vuotalo

Suomen blueskuningatar Erja Lyytinen on saavuttanut suomibluesin historiassa enemmän kuin kukaan muu. Yksi harvoista Suomen-keikoista nyt Vuotalossa!

Lyytisen urasta ja elämästä kertova syksyllä 2019 julkaistava elämäkertakirja “Blueskuningatar” avaa päämäärätietoisen Lyytisen tietä kohti bluesmaailman huippua. Kansainvälisestikin palkittu kitaristi on esiintynyt maailman kärkikaartiin kuuluvien kitaristien, kuten Sonny Landrethin, Jennifer Battenin ja Joe Bonamassan kanssa sekä ollut lämmittelijänä Tom Jonesille, Robert Plantille ja Carlos Santanalle, jonka yhtyeen kanssa Lyytinen pääsi myös jammaamaan 20 000 ihmisen eteen. Carlos antoi Erjalle myös lempinimen “Lightning” blueslegenda Lightning Hopkinsin mukaan. Lyytinen soitti myös yhteiskeikan Toronton Jazz -festivaaleilla Blues Brothers -perustajajäsenen Dan Aykroydin kanssa kesäkuussa 2018.

Lyytinen yhdistää soitossaan modernia ja vanhaa bluesia sekä progressiivisia sävyjä mielenkiintoiseksi yhdistelmäksi ja onkin kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan kotimaassaan sekä ulkomailla. Suurimman osan vuodesta Lyytinen keikkailee ulkomailla ja kevään 2020 maaliskuun kiertue on kauden Suomen ainoa konserttikiertue.

“She is the future” (Carlos Santana)

Kesto: 2 h 15 min, sis. väliajan
to 19.3.2020 klo 19.00
Vuotalo Vuosali
Mosaiikkitori 2 , Helsinki
28/25,50/19 €

OSTA LIPUT
Näin ostat lipun

Kuinka pääsen paikalle?