Eero Hämeeniemen impromeditaatiokonsertti

Eero Hämeeniemen impromeditaatiokonsertti

02.11.2019

16.00

Vuotalo – Mosaiikkitori 2, Vuosaari

15€/13€

Osta lippu

Tapahtumajärjestäjä: Vuotalo

Eero Hämeenniemi improvisoi jazzin, klassisen musiikin ja intialaisen musiikin teemojen pohjalta.

Meditaatiokonsertti on erilainen kuin muut konsertit. Siitä puuttuvat perinteisen konsertin ulkoiset muodot: kumartelut, suosionosoitukset, tulemiset ja menemiset, kukitukset. Improvisaatiokonsertissa sekä soittaja että kuulija hiljentyvät yhdessä musiikin äärelle ja antavan mielelleen täyden vapauden reagoida musiikkiin. Jotkut lähtevät matkalle mielikuviensa maailmaan, toiset pyrkivät löytämään täydellisen keskittyneisyyden hetken. Ei ole yhtä oikeata tapaa kuunnella. Konserttiin voi osallistua tuolissa istuen tai (jos se mahdollista konserttitilassa) jooga-matoilla tai patjoilla maaten.

Eero Hämeenniemi improvisoi jazzin, klassisen musiikin ja intialaisen musiikin teemojen pohjalta. Melodiat tarjoavat lähtökohdan soittajan mielikuvitukselle. Konsertissa voi olla myös improvisaatiota Eeron omiin teemoihin, tai täysin vapaata soittoa.
Musiikki ja muusikko kohtaavat kuulijansa monella erilaisella tavalla. Musiikkia voi käyttää myös hiljentymisen, meditaation ja keskittymisen välineenä. Improvisoiva muusikkokin etsiytyy teemojen maailmaan ja kontaktiin oman mielensä syvien kerrosten kanssa.

Eero Hämeenniemi, piano

Ei ikäsuositusta

Kesto: 70 min., ei väliaikaa