Beatles Abbey Road 50v-juhlakonsertti

Beatles Abbey Road 50v-juhlakonsertti

31.10.2019

19.00

Vuotalo – Mosaiikkitori 2, Vuosaari

26€

Osta lippu

Tapahtumajärjestäjä: Vuotalo

The Beatlesin viimeiseksi jääneestä albumista tulee tänä vuonna kuluneeksi 50 vuotta ja sen kunniaksi Jiri bändeineen esittää koko mestariteoksen kokonaisuudessaan.

Jirillä & Co on kokemusta Beatles-juhlalevykonserteista jo aiemmiltakin vuosilta, mutta tämän materiaalin kimppuun on odotettu pääsemistä jo kauan, sillä Abbey Road on Jirille se kaikista tärkein Beatles-levy, josta miehen muusikkoura on saanut alkujaan kipinän. Koko yhtye tunnustaa Abbey Roadin suosikkilevykseen ja asiaan heittäydytään intohimolla rakkaudesta The Beatlesiin.

1969 julkaistu Abbey Road on ”Fab Fourin” joutesenlaulu, silloin jo tekovaiheessa kaikkien neljän tietäen sen jääden viimeiseksi. Levy oli ensimmäisiä proge-levyjä, jossa hyödynnettiin mm. syntetisaattori Mini Moogia. Myös haevy-musiikki on saanut alkusysäyksensä ”Helter Skelter”in ohella Lennonin kappaleesta ”I Want You(she`s so heavy)”.

Abbey Road on vahva kokonaisuus ja kilpailee vuodesta toiseen erilaisissa gallupeissa maailman parhaasta rock/pop-albumin tittelistä. Tule kokemaan ainutlaatuinen Abbey Road Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Bandin kanssa, iloitellen ja nauttien siitä taivaallisesta musiikista johon maailman merkittävin yhtye parhaimmillaan pystyi, jättäen mittavan perinnön jälkipolvilleen.
Come together, right now!

Kirjaston musiikkivalmentajat päivystävät aulassa, vastaamassa Beatles-aiheisiin kysymyksiin, puoli tuntia ennen tilaisuutta, tilaisuuden väliajalla sekä tilaisuuden jälkeen n. 30 min. Helmet-musiikkivalmentajat ovat musiikin ja tietopalvelun ammattilaisia, jotka etsivät sinulle vastauksen musiikkikysymyksiin tai suosittelevat uutta kuunneltavaa.

Kesto 2 h, väliaika