Babylon

Babylon

18.04.2019

19.00

Vuotalo – Mosaiikkitori 2, Vuosaari

15/12€

Osta lippu

Marielle Eklund-Vasaman ohjaama teos kysyy, miksi me asettaudumme toisiimme nähden jonkinlaiseen valta-asetelmaan?

Emmekö voisi elää tasa-arvoisessa yhteiskunnassa? Millainen valta on hyvää, millainen valta ei turmele? Esitys tutkii myös eri sukupuolten välisiä valtarakenteita. Se antaa näin oman puheenvuoronsa myös käynnissä olevaan #metoo -vallankumoukseen.

Klovni tulkitsee kärjistäen Puolannon omia kokemuksia ja sukeltaa pelkäämättä myös julkisten vallankäyttäjien nahkoihin. Babylonin palvelijana nähdään Hanna Seppä.

”Yksi klovnin keskeisistä valtuuksista on vallan ja sen rakenteiden pilkkaaminen, paljastaminen ja purkaminen. Tätä valtaansa Minna Puolannon Babylon-klovni käyttää itsetietoisen riemukkaasti klovneriaan erikoistuneen Red Nose Companyn esityksessä Babylon." - HS 20.9.2018

Minna Puolanto (s. 1972) on valmistunut Teatterikorkeakoulusta sekä näyttelijäksi että tanssijaksi. Hänen edellinen sooloteoksensa Kuolema korjaa univelat oli menestys, joka palkittiin kansainvälisillä festivaaleilla. Puolanto on näytellyt teatterin lisäksi tv-sarjoissa ja elokuvissa. Hän toimii myös käsikirjoittajana, ohjaajana ja opettajana.

Käsikirjoitus Minna Puolanto
Ohjaus Marielle Eklund-Vasama
Näyttämöllä Minna Puolanto
Valo- ja äänisuunnittelu Juha Tuisku
Pukusuunnittelu Virve Balk
Valokuvat Mark Sergeev
Järjestäjä: Tuotanto Minna Puolanto, Niina Bergius ja Tinni Torikka / Red Nose Company

Kesto: 1 h 30 min
Ikäsuositus: 13+

Liput tulevat myyntiin vuoden loppuun mennessä.