Vuosaaren Joulupolkujen valmistelutyöt täydessä vauhdissa

Vuosaaren Joulupolkujen valmistelutyöt täydessä vauhdissa

Jaa: WhatsApp Facebook Twitter

VUOSAAREN JOULUPOLKUA TEHDÄÄN YHDESSÄ
Vuosaaren Joulupolku-tapahtumaa vietetään viime vuotiseen tapaan heti joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna. Valmistelutyöt ovat jo täydessä käynnissä.

Vuosaaren Joulupolku on alueella toimivien yritysten, yhdistysten ja harrasteporukoiden talkoilla rakentama jouluinen tapahtuma. 2,5 kilometrin pituinen polku on valaistu sadoin kynttilöin. Polkua pitkin kävellessä kokemus on henkeäsalpaava. Uutelan luontoreitti muuntuu jouluiseen henkeen kymmenien toimintapisteiden myötä: Viime vuonna pisteitä oli reilu 60 kpl.

Polun varrella on paljon jouluista ohjelmaa. Paikalla on tietenkin Joulupukki ja muori, mutta porojen sijasta Vuosaaressa on nähtävillä alpakoita.

Vuosaaren Uutelassa järjestettävä Joulupolku järjestetään seitsemännen kerran. Monet toimijoista ovat olleet alusta asti Joulupolulla mukana. Vuosien varrella Joulupolku on muodostunut helsinkiläisille, etenkin Vuosaarilaisille perinteeksi.

VALON-NEIDON JOHDOLLA KOHTI KAHVILA KAMPELAA
Joulupolun varrelta löytyy paljon jouluista toimintaa; arvoituksia, näytelmiä, parkouria, poniajelua, koiravaljakkoajelua, golfausta, makkaranpaistoa sekä taitorataa. Koko perheelle siis jotain. Lisänä edellisiin vuosiin haluamme luoda lisää kaikille aisteille elämyksiä musiikin ja valaistuksen avulla sekä valotaideteoksilla luonnossa. Vuosaaren joulupolku tarjoaa iloa ja yhdessäoloa kauniin talvisen luonnon keskellä. Valon Juhla -kulkue lähtee Valon Neidon johdattelemana Columbukselta kohti Kampelaa, josta alkaa ikimuistoinen koko perheen jouluinen seikkailu.

VIELÄ EHTII MUKAAN
Mikäli yrityksesi, yhdistyksesi tai harraste-seurasi haluaa tulla mukaan yhteiseen tekemiseen, niin vielä ehtii. Olethan yhteydessä.