Hotelli Rantapuistoa tutkimassa

Hotelli Rantapuistoa tutkimassa

Jaa: WhatsApp Facebook Twitter

Tänään on taas tutustumispäivä Vuosaaressa. Kahvila Kampelan jälkeen kohteeksi valitsin Hotelli Rantapuiston. Odotuksena korkea, tavallinen hotellirakennus metrosta vähän kauempana.

Sijainti olikin kauempana, mitä odotin. Onneksi minibussi 816 vei minut hotelliin kymmenessä minuutissa. Rakennuksen muodonkin arvailin väärin. Luonnon keskellä sijaitseva Rantapuisto olikin matala rakennus, vaikka se sisältää 67 huonetta ja kolme huoneistoa, kokoustiloja, ravintolan ja vaikka mitä muuta.

Astun sisään siististi sisustettuun hotelliin. Ilmoitan vastaanotolle, että katselen vähän paikkoja ja kysyn muutaman kysymyksen. Saan vähän lisää tietoja, mitä hotellissa on ja mitä yhteistyötä Rantapuisto muiden yritysten kanssa tekee. Luonto on selvästi iso osa hotellia ja varmasti myös sen viehätysvoimaa. Voit käydä uimassa meressä ja vaikka varata yksityiskäyttöön itsellesi rantasaunan. Vieressä toimii Natura Viva yritys, joka toteuttaa oheistoimintaa mm. melontaa, suppailua ja luontoretkiä. Ehkä ensi kesänä tulenkin Vuosaareen suppailemaan!

Hotellissa kävelen ja katselen paikkoja. On rauhallinen ja hiljainen tunnelma. Pitkien käytävien varrella on monia erilaisia ja siistejä kokoustiloja. On puuta ja ikkunaa ja tuntuu kuin luonto tulisi sisälle asti. Portaita menee ylös ja alas. Ylhäällä on huoneita ja alaspäin menevät rappuset johtavat hotellin omaan yökerhoon. Lähden takaisin vastaanottotiskille päin ja lähden seuraamaan toista käytävää, jonka päästä löytyykin ravintola Rantapuisto.

Kurkkaan sisälle ravintolaan. Siisti, suuret ikkunat, ihanat luontomaisemat ja kotoisa takkanurkka houkuttelevat peremmälle. Ravintola Rantapuisto vaikuttaa ihanan tunnelmalliselta. Illallinen tarjoillaan kuitenkin vasta kuudelta illalla lähtien, joten ruuat jäävät nyt syömättä.

Kaiken kaikkiaan hotellista ja sen ympäristöstä jäi hyvä maku. Suosittelisin ehdottomasti henkilöille, jotka etsivät rauhallista majapaikkaa luonnon läheltä tai joille liikunta on lähellä sydäntä. Kuntosalia kaipaaville löytyy hotellin vieressä oleva Easy Fit. Rantapuisto sopii erinomaisesti myös ryhmille, sillä ulkoliikunnan lisäksi hotellissa on Room Escape -peli, jota minäkin haluaisin päästä kokeilemaan!

Stina V.