Arctic Container hyvällä asialla

Arctic Container hyvällä asialla

Jaa: WhatsApp Facebook Twitter

Arctic Container lähti mielellään mukaan Visit Vuosaaren ja hyväntekeväisyysjärjestö Hopen lelukeräyshaasteeseen, joka tapahtuu Vuosaaren Joulupolku-tapahtuman yhteydessä.

Keräyksen tavoitteena on saada perheet tuomaan vanhat käyttämättömät lelunsa kierrätykseen ja Hopen jakamana eteenpäin niille, jotka niitä eniten kaipaavat.

-Pienten lasten vanhemmille on tuttua se, että leluja kertyy nurkkiin enemmän tai vähemmän. Osasta tulee rakkaampia, mutta osaa ei käytetä. Olemme mielellämme mukana tässä keräyksessä ja hyvällä asialla, yrityksen toimitusjohtaja Lotta Roos kertoo.

Arctic Container toimittaa paikalle ilmalämpöpumpulla varustetun kontin, johon lelut tuodaan ja varastoidaan tapahtuman ajaksi.

-Olimme viime kesänä mukana Vuosaaren Satamapäivillä ja se oli mukava kokemus. Koemme tärkeänä se, että yritykset ovat kiinnostuneita siitä niiden ympäristössä tapahtuu. Vuosaaressa tämä näkyy vahvasti ja siitä on alueelle tullut myös kiitosta, Lotta Roos jatkaa.

Oman alansa huippuosaajia

Arctic Container on Suomen suurin konttihuoltaja ja korjauspalveluiden toimittaja. Se on yksi niistä Vuosaaren satamassa toimivista oman alansa huippuosaajista, joista lähialueen asukkailla ei välttämättä ole tietoa. Perheyritys, jolla on toimintaa Vuosaaren sataman lisäksi myös Kotkassa ja Raumalla.

Räätälin tarkkaa työtä

Yrityksessä huolletaan ja räätälöidään kontteja asiakkaan moninaisten tarpeiden mukaan pienintäkin yksityiskohtaa myöden. Työt tehdään erikoiskoulutuksen saaneiden ammattilaisten toimesta.

Konttimyynti tapahtuu myös Vuosaaresta käsin ja yhteistyötä tehdään kaikkien suurimpien satamaoperaattoreiden kanssa. Yhtiö kuuluu Pihakatti-konserniin, jonka liikevaihto on 15M€ ja se työllistää vakinaisesti noin 100 henkilöä.

Itähelsinkiläiset juuret omaavassa yrityksessä työskennellään jo toisessa sukupolvessa useamman sisaruksen voimin.

Vuosaaren Joulupolulla seikkaillaan rasteilla ja lauletaan yhdessä

Vuosaaren Joulupolun kantavana teemana on ollut alusta asti lasten ja nuorten syrjäytymisen ehkäisy. Vuosaaren Joulupolku onkin alueen yhdistysten, seurojen ja yritysten yhdessä tekemisen ja yhteishengen voimannäyttö.

Tänä vuonna Joulupoluilla muun muassa lauletaan yhdessä tuttuja joululauluja Mikko Alatalon ja Sonante-kuoron kera, kilpaillaan leikkimielisesti rasteilla, saunotaan ja uidaan avannossa. Ja vaikka mitä muuta.

Pisteillä pääsee vanhaan malliin myös poniajelulle, rapsuttelemaan alpakoita, kuuntelemaan tarinoita, seikkailemaan ja liikkumaan joulun hengessä sekä osallistumaan arpajaisiin ja maistelemaan joulun makuja.

Ja tietenkin paikalla ovat myös Joulupukki ja Joulumuori.

Joulupolku johdattaa kulkijat tutulle 2,4 kilometrin mittaiselle matkalle Uutelan ulkoilualueella Vuosaaressa. Lähtö Kahvila Kampelalta Aurinkolahden kupeesta, nyt jo kahdeksatta kertaa.

Vuosaaren Joulupolkua vietetään lauantaina 30.11.2019 klo 12–17.

Tuo perheenne vanhat lelut mukanasi kun tulet joulupoluille. Tehdään yhdessä hyvää!

Lelukontti sijaitsee Kahvila Kampelan ja VUK:in kääntöpaikalla Uutelassa.

Leluja otetaan vastaan 25.11-30.11 välisen ajan.

Viikolla klo 10-19 välillä (ilmoittaudu Kahvila Kampelan tiskillä) ja lauantaina koko Vuosaaren Joulupolku-tapahtuman ajan.